Velkommen til min hjemmeside!
Fuld koncentration i Kunstnerkælderen
MALERI STJÅLET ......
Maleri stjålet i forbindelse med udstilling i Bauneparkens sundhedscenter. "Havfrue" . Hvis du ser det, så kontakt mig venligst på: kirstenmarie_rosenberg@yahoo.dk

Velkommen
 

Kirsten Marie Rosenberg:Årgang 59
Her får du et udpluk af mine kreative udfoldelser! Kig dig omkring og jeg håber, at du vil få en forestilling af den skaberglæde, som fylder mig, når jeg arbejder med min hobby.
 
Jeg er selvlært kunstner, som i forbindelse med min uddannelse som pædagog i 2005, blev inspireret af vores værkstedslærer og kunstner, Flemming Rendbo, til at komme godt i gang med at male.
Jeg har udviklet min egen teknik, hvor jeg bruger kaffegrums både som struktur og til at skabe former og figurer.
Samtidig kombinerer jeg også mine malerier med fotos, som jeg monterer med min "gnubbe" teknik
Når jeg maler naturalistiske billeder, lader jeg mig inspirere af fotos, som jeg ofte selv har taget i naturen. Det er især himmelen og dens smukke foranderlighed, der lokker mig til at male det igen og igen..
MEN jeg synes det er en endnu stører udfordring at male abstrakt - så derfor er mine malerier meget forskellige.

Jeg benytter mig især af mit medlemskab i  
" Kunstner-kaelderen.dk" som giver mig mulighed for at komme og gå, så jeg kan dyrke mit malerlidenskab, når tiden giver mig mulighed. Her er gode lokaler og plads. Jeg mødes med andre, som er på det samme kreative trip som jeg. Vi hygger, lytter og giver hinanden positivt kritik
 Jeg kan kontaktes på min email adresse kirstenmarie_rosenberg@yahoo.dk